Uncategorized

DIY: Painted Patio Stool

Sarah Hartill deler trin for trin på nøjagtigt, hvordan man opretter en malet gårdhave.

På det seneste har jeg set gode tilbud af maleriske produkter derude, fra papirvarer til vægophæng. Jeg ønskede at bringe det kunstneriske, abstrakte look til min gårdhave, så jeg besluttede at lave en overkommelig (og praktisk) beton afføring. Jeg ønskede et blødt look med synlige børstestræk, så jeg brugte kun et lag maling på min afføring. Hvis du gerne vil have mere intense farver, skal du bare tilføje flere frakker.

Materialer

Du har brug for: betonbyggers rør, nytte-kniv, pen, styrofoamark, duct tape, dowels, beton, 5-gallon plastikspande, lille murske, mallet, maling kan eller mursten, skumbørste, udvendig maling.

Trin 1: Forberedtør

Klip en 15 ″ længde på 8 ″ -diam. Betonbyggers rør. Spor røret på et stykke styrofoam samt udskåret cirklen. Placering af udskæringscirklen inde i den ene ende af røret, så den tilslutter rørets ende, samt reparerer det fast på placering med duct tape. Skær fire huller 3 ″ fra den anden ende af røret såvel som tråd to dyvler igennem.

Trin 2: Bland beton såvel som placeringsrør

Bland en 80 lb. Pose med beton i en 5-gallon plastbeholder samt scoop ind i en anden lignende beholder ved hjælp af en lille murel op, indtil du har et 3 ″ -deep lag beton. Placering af bygherrens rør i spanden, kanalet ende ned; Dette gør afføringen hul såvel som lys tilstrækkelig til at bevæge sig rundt.

Trin 3: Overfladehældning af beton

Skop betonen i området mellem røret såvel som beholderen op, indtil beholderen er fuld, undertiden tapper spandets sider med en mallet for at frigive enhver type luftlommer. Glat betonen, så det er lige såvel som niveau. Sæt en malingsdåse, mursten eller tung vægt inde i røret, så betonen ikke skubber den ud.

Trin 4: Fjern røret samt beholder

Lad konkret middel i et godt ventileret, beskyttet sted, som en garage, for omkring

5 dage. Fjern vægten, score bygherrens rør med en hjælpekniv såvel som skræl røret væk. Derefter skal du score plastikspanden, trykke med mallet for at slippe luften ind såvel som skræl spanden af. (Dette er lettere med en hjælper.)

Trin 5: Paint afføring

Lad afføringsmidlet i yderligere 30 dage før maleri. Maling med et skum rent såvel som udvendig maling. inspicere malingsinstruktionerne; Du kan kræve at først og fremmest først eller forsegle efter. Tag den udenfor, sæt en drink på toppen såvel som nyd.

Se vores video om nøjagtigt, hvordan man fremstiller denne DIY malede gårdhave afføring her.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *