Home & Living

Fordelene ved at ansætte et græsplæne vedligeholdelsesfirma

deling er omsorgsfuld!

Tweet

Del

1
Pin

Del

Post

En sund græsplæne forbedrer kantsten, viser stolthed i ejerskabet og kan gøre din have til en sjovere udendørs opholdsrum. Vi vil alle have en frodig og grøn græsplæne, men at forpligte tid og ressourcer til korrekt vedligeholdelse af græsplænen kan være en udfordring. At ansætte et professionelt hjem og græsplæne vedligeholdelsesfirma som HHS Contracting Inc. i Edmonton er den bedste måde at holde din græsplæne ser fantastisk ud hele sæsonen, uanset hvor travlt du får!

Her er nogle fordele ved at ansætte et græsplæne og vedligeholdelsesfirma:

Du sparer tid.

Den største udfordring ved at opretholde din græsplæne og gård er at finde tid til at gøre det … og at gøre det ordentligt tager det tid.

”Ifølge brancheforskning tager den gennemsnitlige person 95 minutter, en gang om ugen for at opretholde deres græsplæne i løbet af foråret, sommeren og efteråret. Dette betyder, at husejere bruger næsten en fuld arbejdsuge (38 timer) på deres græsplæne vedligeholdelse årligt. Hvad kunne du gøre med den tid? ” spørger HHC Contracting Inc.

Korrekt vedligeholdelse af græsplænen inkluderer regelmæssig klipning, gødning, vanding og luge. Hvis du har et problem med insekter eller virkelig aggressivt ukrudt, kan du få dit arbejde udskåret til dig. Ansættelse af et firma som HHS Contracting Inc. giver dig mere fritid, så du kan bruge det på at gøre de ting, du nyder, som at bruge tid på at slappe af i din smukke, frodige gård.

De har ekspertisen.

Græsplænepleje virker temmelig enkel, men der er nogle fejl ved vedligeholdelsesfejl, der kan resultere i en komplet katastrofe! For eksempel kan brug af den forkerte gødning og ukrudtsmorder eller for meget af disse ting fuldstændigt ødelægge din græsplæne. Græsplæne vedligeholdelsesfirmaer har viden og erfaring til at pleje din græsplæne ordentligt, og det inkluderer at vide, hvilke værktøjer og produkter der skal bruges. Hvis du har problemer på din græsplæne, som ukrudtsvækst eller døde pletter, har de den bedste løsning til at sikre en frodig, grøn og sund græsplæne. De vil også vide nøjagtigt, hvad der skal gøres til din græsplæne gennem hele forskellene. Læs DIY -katastrofe – almindelige fejl ved vedligeholdelsesfejl.

De har det rigtige udstyr.

Græsplæne vedligeholdelse tager meget udstyr, især hvis du vil gøre det rigtigt. Professionelle til græsplæne har alt, hvad der kræves, inklusive strømkab, luftfartøjer, slåmaskiner, trimmere og kantede værktøjer. Medmindre du ejer disse værktøjer, bliver du nødt til at leje dem eller låne dem. Spar dig selv besværet, og lad fagfolkene tage sig af det for dig.

De tilbyder all-inclusive græsplæne vedligeholdelsestjenester.

HHS Contracting Inc. tilbyder alt inklusive servicepakker til boliggræsplæne og gårdspleje, der inkluderer gødningsanvendelser, ukrudtsbekæmpelse, strømning af strøm, kerne luftning, sækning og fjernelse af affald, Hi-VAC-skæring, græsplæne klipning og beskæring, kantning, let papirkurv Pick-up og endda bush, træ og hedge beskæring.

Plus, du kan være sikker på, at deres all-inclusive græsplæne vedligeholdelsespakker faktisk er altomfattende i den pris, du betaler. De tilmelder sig ikke kunder til græsplænskæring og fakturerer derefter ekstra til posering, gødning eller strømningsraking. Plus, pakkerne kan tilpasses fuldt ud, så du ikke betaler for tjenester, du ikke engang ønsker.

De garanterer også prisfastsættelse af fast sats, som vil dække din græsplæne vedligeholdelse i hele foråret, sommeren og efteråret. Der er ingen skjulte omkostninger eller ekstra check -udgifter, hvis din græsplæne bliver højere og hurtigere en måned over de andre. En all-inclusive fast sats betyder, at opskærings-, poserings- og affaldsfjernelsesomkostninger er de samme hver måned, selvom der kræves flere arbejdskraft og materialer for at udføre jobbet.

Edmonton Lawn Care & vedligeholdelse

HHS -kontrahering er et hjemmevedligeholdelsesfirma, der betjener Edmonton og de omkringliggende samfund. De tilbyder en bred vifte af tjenester i alle sæsoner til både bolig-, industrielle og kommercielle kunder.

Deres firma er blevet bygget på begrebet at skabe langsigtede forhold til deres kunder gennem ekstraordinær pleje, kvalitet af arbejde og professionalisme. De er førende inden for branchen, de sætter prisintegritet foran overskuddet med deres altomfattende servicepakker-komplet vedligeholdelse af hjemmet uden skjulte gebyrer eller ekstraudstyr og helt gennemsigtige kontrakter uden auto-fornyelse af klausuler.

Integritetspriser, ærlig kundeservice og kvalitetsudvikling har opnået HHS, der kontraherer et godt omdømme og stærk kundetilfredshed. Det er ikke overrasket over, at de har opnået RenovationFind -akkreditering, og er en af Edmontons bedste græsplæneomsorg og vedligeholdelsesfirmaer.

Planlæg din almindelige græsplæne vedligeholdelse til foråret. Kontakt HHS -kontrahering!

Deling er omsorgsfuld!

Tweet

Del

1
Pin

Del

Post

Du kan måske også lide:

Grunde til at ansætte fagfolk til fjernelse af træ

Grunde til at ansætte fagfolk til fjernelse af træ

Fjernelse af træer fra din gård kan være lige så skræmmende som størrelsen på selve træet. Træfjernelse er en tidskrævende, et eller

Edmonton er BEST 10 LANDSPARER I 2022

Edmontons bedste 10 landskabspleje i 2022

At skabe fantastiske haver og udendørs opholdsrum vokser i popularitet. Et professionelt landskabsdesign kan trans

12 baghaven landskabsplejeideer til at inspirere dig [2022]

12 baghaven landskabsplejeideer til at inspirere dig [2022]

Du ved, at du vil gennemgå din gård, men du er ikke sikker på, hvor du skal starte. Vi har leveret nogle ideer og inspiration T

Landskabsideer til at skabe det perfekte udendørs opholdsrum

Landskabsideer til at skabe det perfekte udendørs opholdsrum

Udnyt det varme vejr og tackle det landskabsarkitekturprojekt! Hvad vil du have i dit udendørs rum? Space fo

10 bedste landskabsdesignere og arkitekter i Edmonton

10 bedste landskabsdesignere og arkitekter i Edmonton

Et tankevækkende landskabsdesign kan gøre meget mere end at forbedre udseendet på dit hjem og ejendom. Mens professionel jord

Fordelene ved professionel landskabsarkitektur

Fordelene ved professionel landskabsarkitektur

Først forekommer fordelene ved en professionelt anlagt gård åbenlyst indlysende. Vi tænker måske hurtigt på, hvor professionel

Hvordan hjemmevedligeholdelsesfirmaer gør dit liv lettere

Hvordan hjemmevedligeholdelsesfirmaer gør dit liv lettere

Ejendomsvedligeholdelsesfirmaer tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder græsplæne og snefjernelse. Deres oplevelse, e

Året rundt gårdsvedligeholdelse gør en stor forskel

Året rundt gårdsvedligeholdelse gør en stor forskel

At holde dit hjem til at se det bedste ud er en årelang opgave. Heldigvis professionel landskabsarkitektur og hjemmefasticering

af Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *