Uncategorized

Spørg en designer: Skjul familieværelse Clutter

Q. Jeg prøver at finde møbelideer til mit familieværelse. Jeg har brug for noget at gå ved siden af ​​pejsen, der vil skjule en DVD -afspiller og ledningsboks. Jeg hader også mine sofaer, så eventuelle forslag til nye er velkomne! Og jeg vil gerne ændre vægfarven.

– T.B., ved hjælp af e -mail (for at indsende dit eget spørgsmål, se vores ASK A Designer ™ -siden.

A. Dit værelse er virkelig godt sammensat, men jeg forstår behovet for forandring. At gå et par nuancer lettere end din nuværende vægfarve vil øjeblikkeligt friske tingene op. Hverken Antique White (43YY78/053) eller den sydlige Shadow (40YY74/056) (begge vist ovenfor) fra CIL’s Realife Collection er en stor afgang fra det, du har nu, men det vil gøre en forskel.

Jeg kan godt lide at bruge fritstående reoler på hver side af en pejs i stedet for indbyggede. Som vores inspirationsskud viser, er det en fantastisk måde at introducere symmetri på, etablere pejsen som et samlingspunkt og tilbyde åben opbevaring for at få adgang til tv og stereoudstyr. Hvis du kan lide lukket opbevaring, har den sorte lakerede Kiyoshi-skænk (vist) fra Greentea Design et grundlæggende asiatisk-inspireret look, der passer til masser af forskellige stilarter. Træk dit udstyr i det ene og overvej at få en Logitech Harmony 900 -fjernbetjening – det giver dig mulighed for at betjene alle enheder ved hjælp af en fjernbetjening og fungerer gennem en lukket skabsdør. Afslut effekten ved at hænge et stykke farverige kunstværker over hvert skab.

Hvad angår dine sofaer, er en meget elsket af mig Newman (vist) fra Barrymore-møbler. De forsigtigt skrånende tynde arme og høje koniske ben giver det en smuk profil, der ikke mængder rummet. Du har masser af plads, så vælg to i samme størrelse i stedet for en sofa-elskere combo. Din lænestol har gode linjer og har kun brug for en hvid bomuldsslipcover, der ligner den på C2450-01-stolen (vist) fra Lee Industries for at gøre det klar til foråret.

Endelig bringer et par skulpturelle buksbometer (vist) lidt af det udendørs indeni.

Se meget mere spørg en designer -svar. Plus, indsend dit eget spørgsmål med instruktioner fra vores ASK A DESIGNER ™ -side.

1. C2450-01 formand, Lee Industries. 2. Dome Topiary, Ballard Designs. 3. Kiyoshi skænk, Greentea Design. 4. Maling fra venstre: Antik hvid (43yy78/053), sydlig skygge (40yy74/056), cil ved canadisk dæk. 5. Newman Sofa, Barrymore Furniture.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *