Uncategorized

Grønne fund for Earth Month

Jeg kan ikke lide at bruge det banale udtryk, ‘miljøvenlige’, fordi i denne dag og alder er godt design i det væsentlige ‘grøn’. Talrige virksomheder har udviklet og produceret bæredygtige varer – der respekterer ressourcer og reducerer miljøpåvirkninger – for eoner. (For eksempel Farrow & Ball, Montauk, Hästens, Ikea, for blot at nævne nogle få.)

Du kan også tilføje portico til listen. Det, der engang var en fornemme sengetøj og badebutik i Manhattan, er vokset til et betroet brand, der er kendt for sit sofistikerede, beboelige æstetik. De fokuserer udelukkende på tekstiler, med flere detailsteder i hele USA, de gode nyheder for os her i Canada er, at deres økologiske sengetøj og badelast, såsom håndklæderne ovenfor, nu er tilgængelige i mange større Sears -butikker.

Model/aktivist Summer Rayne Oakes er virksomhedens brandambassadør. Ikke kun et smukt ansigt, hun har flere videnskabelige grader og er bredt kendt for kun at arbejde med og modellere for virksomheder, hvis miljømæssige filosofier er på linje med hendes egne. Jeg beundrer hendes overbevisning og kan kun forestille mig at være ballsy nok til at afvise en stor kampagne, fordi tøjet blev lavet i Kina. Uanset om du accepterer hendes godkendelsesstempel eller ej, hævder jeg for den lette appel fra virksomhedens organiske tekstiler og Oeko-Tex-certificeret bomuldsseng. De organiske bomuldsslubhåndklæder (ovenfor) er overdådige og vask virkelig godt. Plus, farvevalget er fantastisk – de er de nye neutraler. Priserne er overraskende rimelige: $ 40 for det store badehåndklæde og omkring $ 188 for en queensize -dyneduvet med shams.

Da jeg er på emnet med bæredygtige produktionsprocesser, tænkte jeg, at jeg ville dele et par meget mere af mine favoritter. Jeg må tilstå, jeg troede, at jeg ville forblive tro for tidevand for evigt, selv efter en god præsentation på vores kontor efter metode, da de lancerede dette nye vaskemiddel. Så prøvede jeg det, og nu er jeg tilsluttet. Pumpeudtuden er så smart og idiotsikker, at jeg ikke kan tro, at ingen tænkte på det før. Jeg elsker den friske luftduft, men den helt gratis + klar er duftfri. Flasken er lille og let, så jeg bryder heller ikke en sved, der lugger mit vaskeri til maskinerne mere.

Takket være Twitter opdagede jeg disse minimalistiske højttalere udviklet af Joey Roth, tilgængelig gennem den canadiske e-butik, Generer. Bortset fra ledningerne har de absolut ingen plast. I stedet brugte Roth keramik, bjørk og kork. Systemet består af en højttaler, en forstærker med en rustfrit ståldækket støbejernsbase (som du ikke ser her) og skyderen til trævolumen. Jeg elsker det lavteknologiske look, der gør det meget mere som et skulpturelt kunstværk end elektronik.

Ikke alle produkter fra Kina er giftige. Det japanske selskab Wasara producerer deres bionedbrydelige opvask på en ISO -generisk og miljømæssigt certificeret facilitet i Kina. Lavet med sukkerrørfiber, bambus og reedmasse er hele samlingen smuk. Jeg ville sandsynligvis beholde det i et stykke tid bare for at se på det, fordi det er udviklet til engangsbrug og helt komposterbar. Dette stykke, kaldet Choko, kunne være en skål eller tumbler. Det er tilgængeligt via San Francisco Online Store, Branch.

Min ideelle verden ville være tændt med solskin hele dagen og en svag, levende lys glød om natten. Så jeg er en sucker efter smukke hvide stearinlys i let glasskrukker. Trilliums sojaklys passer til regningen med duftstoffer, der kan påvises, men ikke overmægtige. De er 100% ikke-toksiske sojavoks, lavet i Nelson, B.C., og brænder i 35 timer. Og til $ 18 hver bryder de ikke banken som andre avancerede linjer.

22. april er Earth Day, men vi burde virkelig gøre en indsats hver dag. En af de bedste måder at træde meget mere forsigtigt på planeten er at mindske forbruget ved at købe smartere og bedre produkter. Forhåbentlig er disse ideer inspirerende. Hvis du har meget mere at dele, bedes du give en kommentar og fortæl os det!

For meget mere Eco Inspiration, se vores Green Design Photo Gallery.

Fotokreditter: 1-2. Portico3. Metode4. Joey Roth keramiske højttalere, Genery5. Wasara Tumbler, filial6. Soja stearinlys, trillium sæber og stearinlys

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *