Home & Living

Resilient Kitchen Area Flooring

Q. Med udgifter såvel som udseende i tankerne, hvad er det mest holdbare køkkenområde gulvbelægning til rådighed?

A. Det mest holdbare gulvbelægning på dagens marked er korkfliser. Det tilbydes i 12 ”med 12” eller 12 ”med 24” firkanter samt koster omkring $ 6 pr. Kvadratfod. Men med sin stribede eller hvirvlede mønster, har den et relativt hektisk look såvel som dette kan begrænse dens anvendelighed. Det ser finest ud i et moderne køkken.

For et virkelig cool såvel som farverigt køkken er Marmoleum både langvarig såvel som overkommelig. Det koster omkring $ 4 pr. Kvadratfod såvel som tilbydes i ark- eller fliseform. Det enorme plus om Marmoleum er, at det er tilgængeligt i et stort udvalg af livlige farver. Af denne grund ser Marmoleum finest i et køkkenområde med personlighed.

For et meget mere konventionelt look, se på solide vinylfliser. De er ligeledes langvarige, og da de tilbydes i almindelige farver, er de rigtige i et standard køkken. Intet kan sammenlignes med det traditionelle udseende af et sort såvel som hvidt rutet gulv i et bistro-stil køkken. Til $ 1 pr. Kvadratfod er fast vinyl ligeledes meget mere billig end en masse slags holdbart gulvbelægning.

Endelig er der ligeledes et trævinylgulve, der tilbydes, der ser ud som ægte hårdttræ såvel som er ekstremt langvarig såvel som enkel at rengøre. Ved omkring $ 8 en firkantet fod kan det imidlertid i det væsentlige øge udgifterne til dit projekt.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *