Home & Living

Forslag til mudroom -stil

opbevarer det

Opbevaring er det mest væsentlige element i et mudroom, så drage fordel af enhver tomme, du kan til dette formål.

Gør brug af vigtige lodrette overflader til indbyggede. Prøv at integrere hylder såvel som hængende område med døre for at lukke rod. Indbyggede hylder kan opbevare sko såvel som støvler såvel som helt gratis gulvareal til en bænk eller stol, ideel til at donere fodtøj.

For et vintage look skal du oprette skabsstil skabe til hvert medlem af familien. De vil tilføje rentesats til området samt holde den enkeltes produkter organiseret på et sted. Alternativt kan du bruge en hylde, cubby eller kurv til enhver persons ejendele.

Hæng det

Vægkroge er et mudroom, der er vigtige, såvel som der er adskillige stilarter såvel som former af kroge, der går ud over det grundlæggende hardwarebutik. Vælg en stil såvel som overflade, der koordinerer med resten af ​​dit hjem. Når du installerer kroge, skal du sørge for at efterlade tilstrækkelig plads mellem hver for at sikre, at selv tunge vintersæsonfrakker såvel som tykke jakker ikke ser ud til at være sammen på væggen.

For børn skal du indstille kroge 36 ”høje for at sikre, at bithænder hurtigt kan hænge op jakker såvel som rygsække. Træpinde monteret et par centimeter over gulvet fungerer godt til tørring af våde vanter såvel som handsker.

Hvis dit mudroom vil bolig rekreativt udstyr, skal du oprette specielle hylder samt indehavere til disse varer. Afsæt en hylde til skøjter såvel som hjelme samt integrere en høj paraply-middelski såvel som poler eller har et specielt indbygget opbevaringsstativ produceret disse meget mere ubehagelige genstande.

Træd på det

Holdbart, let at rengøre gulve fungerer finest for et mudroom, som skifer, slået porcelæn eller keramik, som vil være mindre glat, når det er vådt end poleret gulvbelægning. Stensulve, selvom de er dyre, tilføjer skønhed til enhver form for plads, er praktisk talt uforglemmelige såvel som har lav glidende risiko. Hvis du vælger et hårdttræ -look, skal du tænke på trægaminatgulve, der er modstandsdygtig såvel som ser godt ud. I løbet af kølige eller regnfulde måneder skal du placere en stor måtte foran døren for at absorbere vand eller mudder samt fange sand såvel som salt, før det spores ind i huset.

Arbejde med det, du har fået

For at producere et mudroom inden for din rutinemæssige indgang skal du begynde med at gøre dit eksisterende garderobeområde så effektivt som muligt. Opret et garderobesystem, der hjælper med at holde området rodfrit såvel som at tilbyde gode opbevaringsområde til ofte anvendt uden for tøj såvel som sportsudstyr.

Sæt en stor coirmåtte foran døren til at udslette mudrede støvler såvel som sko. Brug lidt ekstra på trendy sko stativer, der kan sættes mod væggen. Opret et par vægkroge til hængende lysjakker eller tasker. En vægmonteret hylde eller en smal konsolbord toppet med en dekorativ skål eller bakke vil tilbyde et område til dropping af mail såvel som nøgler. Tilføj et spejl over bordet såvel som hvis vægområdet tillader det, hæng nogle indrammede kunstværker til at tilføje rentesats samt få indgangen til at føle sig velkomne. Hvis området tillader det, skal du integrere en multifunktionsbænk med en skuffe nedenfor eller opbevare inde. En høj, vævet kurv i et hjørne kan tilbyde opbevaring til paraplyer.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *