Home & Living

Tethercell bringer smartphone -kontrol til batteridrevne enheder

Los Angeles Startup Tetherboard skabte masser af interesse på CES i sidste måned med deres nye fjernbetjeningsenhed. Tethercell vedtager formelementet i et AA -batteri og indeholder Bluetooth 4.0 -drevet elektronik, der giver det mulighed for at gøre enhver batteridrevet enhed fjernbetjening.

Nok plads er tilbage til at indsætte et AAA -batteri til at erstatte strøm fra den manglende AA. Et 9V -batteri (PP3) formelement er også planlagt for fremtiden.

”Tetherboards første produktlinje, er en familie af APP -aktiveret batterikontrollere, der er drevet af Bluetooth 4.0 -teknologi. Med Tethercell og vores helt gratis app kan du tænde og slukke batteridrevne enheder, indstille og slukke for og slukke for tidsplaner, blive advaret, når batterier løber lave, og garanteres, at tingene forbliver tændt eller slukket, når du vil have dem til at være. For at understøtte den indledende produktionskørsel af Tethercell vil Tetherboard skaffe penge på det populære crowdfunding -sted Indiegogo. ”

Selvom alt dette ikke er nøjagtigt raketvidenskab, er det faktisk hjernenbarnet til to ingeniører, der behandlede Falcon 9 -raket. Automated Home spurgte medstifter Kellan O’Connor, om de havde nogen planer om at bringe enheden til Storbritannien.

”Vi har set en masse interesse for Tethercell komme fra Storbritannien og har til hensigt at gøre produktet bredt tilgængeligt i hele Storbritannien og hele Europa. Efter vores Indiegogo -kampagne vil Tethercell være tilgængelig i vores online butik og til sidst på et par detailsteder. ”

Installation er simpelthen et spørgsmål om at fjerne et eksisterende batteri fra den enhed, du vil kontrollere eksternt og udskifte det med tethercellen.

Softwaren – fra TetherCell -appen kan du nemt oprette forbindelse til og kontrollere alle aktive tetherceller inden forininterval (op til 100 fod). TetherCell vil være tilgængelig for iOS (kun iPhone 4S, iPhone 5 og iPad 3) og Android-enheder, der er Bluetooth 4.0-kompatible inden juni 2013.

Hvis alt dette lyder som musik til dine ører, kan du hjælpe mændene med at nå deres finansieringsmål og gøre Tethercell til virkelighed på www.indiegogo.com/teethercell

Funktioner

Giver dig mulighed for at slå batteridrevne enheder til og fra eksternt.

Advarer dig, når batterikraften er lav.

Giver dig mulighed for at indstille enhedsplaner i køb for at spare batterikraft.

Giver dig mulighed for at indstille lette timere, hvilket gør livet lettere.

Vil du tænde noget og tweet om det? Tethercell er klar til multitask som ingen anden.

Hav det sjovt og tænd for tingene fra håndfladen.

www.teTherboard.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *