Home & Living

Et hus i New England-stil af Sarah Richardson Design

, der er påvirket af de hingste huse på Maines maleriske kystlinje, Susan Sinclair-Brockelsby og Gerry Brockelsby håbede virkelig at genskabe appellen til New England-design, da det vedrørte bygning af deres eget weekendhus . De indrullerede arkitekten Gus Ricci til at hjælpe med at gøre deres drøm til virkelighed. Udviklet på 100-ACRES på Niagara-escarpment i Caledon, Ontario, huset i New England-stil giver udsigter over Emerald Hills, der tumler ud i Technicolor Splendor, og en 2 1⁄2 hektar stor dam, der skinner i det fjerne.

Designer Sarah Richardson tilbød en anden stor inspirationskilde; Susan indrømmer, at hun er en mangeårig fan. ”Jeg så Design Inc. i mange år og kunne godt lide det,” siger hun. ”Jeg troede bare, at alt, hvad hun gjorde, var lækker, så jeg kontaktede hendes kontor, og de kom bedst væk.” Klik igennem for at se den smukke ejendom af Natalie Hodgins fra Sarah Richardson Design.

Det ydre tvilling Gambrel -tag er almindelige for det sproglige Maine -design, som husejere elsker.

En allée af træer og hegn på split-rail fører op ad drevet.

Hånddyppet træ helvedesild og lokal sten giver en tidsvejlet blødhed til det ydre. Matchende urner og lanterner spiller den ordnede, symmetriske facade.

Susan og Gerry med deres cockapoo, Sam, i den sprøde hvide panelede gangen i deres Caledon Weekend Home.

Det nedsænkede store værelse giver adskillige områder til at samle og chatte eller glæde i en stille læsning.

Antikke aspekter tilføjer den nødvendige vintage touch til dette nye byggehjem.

Indbyggede skabe toppet af toscanske søjler separate-men lukker ikke visuelt af-køkkenet og spisestuen fra det store rum. Blød grøn chenille -lænestole, der er oplivet af sprød hvid rør, skaber komfortable siddepladser, et sted at debrief efter et hesteshow eller blad gennem et yndlings magasin. Tonale stribede kastepuder i en bleg kombination trukket fra det blomster tæppe er et Sarah Richardson -varemærke. En klynge af messing lysestager og en crimson-blød ahorngren klippet udefra er let design touch, der giver indflydelse.

Hyggelige sofaer og en ren-foret flagsten pejs gør det store rum til det vigtigste sted for en doven weekend. Malede fritstående hutches har en lands-afslappet appel og tilbyder display til gevirer og antikke bronze kobberware-fartøjer, der fremhæver de høje lofter.

Stribede bagstole med neglehovedtrim Tilføj en frisk kontrast til et konventionelt spisebord med vendt ben. De kontrasterende striber tilføjer energi og visuel interesse omkring bordet, når de er på afstand. Den smedejerns lysekrone er et rustikt touch, mens en samling af patineret tin er ideel til et faldindstilling. ”Gulvene er smukke genvundet Elm, der sandsynligvis er over 200 år gammel. De blev misfarvet mørke til jorden alle de blege farver i huset, ”siger Susan.

Biblioteket har en guldbjælkevogn, rig alar -træpaneler og rene linnedraper med et and -tema af Schumacher (ikke vist). ”Det eneste, der mangler, er cigarer,” spøger Natalie. Et kufferet loft passer til landets indstilling.Forfængeligheden blev tilpasset til at ligne møbler, mens Vine -tapet “har en smuk organisk fornemmelse, der bringer ydersiden ind,” siger Natalie. Et stort vindue i nautisk stil minder om New England-arkitekturen.

Intrikate tapet i Chinoiserie-stil vender det hårdtarbejdende vaskerum fra utilitaristisk til charmerende.

En vintage kilim i varme efterårsfarver kjoler op i en alfresco spiseplads, der tilføjer et hit af Global Chic. ”Hvis du eliminerede dugen, ville vignetten se flad ud,” bemærker Natalie.

I Portico, der blev fundet ud af det store rum, holder en anden stenpejs og en kurv med tæpper det loungende område godt ind i efteråret. Dette rum nærmer sig som en udvidelse af interiøret, udstyret med et behageligt stribet tæppe, puder, der er pænt polstrede (i indendørs og udendørs stof) og vævede strukturer for ekstra varme.

Weekendhjemmet er i hjertet af hestelandet. Susan og Gerrys datter, Lawren, er en konkurrencedygtig rytter, der stalde sin hest i nærheden.

Beliggende på 100-ACRES på en bakketop aborre blev huset udviklet for at maksimere udsigten over Niagara-escarpmentet, inklusive den nærliggende dam udstyret med en kano til en afslappet padle, og en dok, der fungerer som et ideelt sted til solnedgang.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *