Uncategorized

Fibaro introducerer New House Center Lite House Automation Controller [Opdateret]

Bygning på succes med deres prisvindende hjemmecenter 2, Polish Wise House Expert Fibaro har i dag annonceret en helt ny House Automation Controller, The Home Center Lite.

Det kompakte system (90 x 90 x 33 mm) anvender en 720 MHz Cortex A8-processor såvel som dets indbyggede Z-Wave-radio kan håndtere op til 230 enheder.

HC Lite sendes med et væg-wart-stilkraftstik, Ethernet-kabel-tv for at linke til din router (ingen Wi-Fi) såvel som aftagelig Z-Wave-antenne. Systemet tilbyder omfattende hjemmeadministration med sine værelser, enheder såvel som scener, som også kan spore dine husholdningsmedlemmer med sin GEO -lokaliserings -GPS -funktion.

I forbindelse med Fibaros række z-bølgesensorer kan HC Lite advare dig om en forestående ild, gaslækage, oversvømmelse eller brud på. Det kan skære vand- eller gasforsyningen, når der opdages en lækage, samt ventilere hjemmet Hvis det er nødvendigt. Efter at have opdaget et indbrud forsøg, kan HCL modregne din alarm såvel som feed online preview fra dine CCTV-kameraer direkte til dine mobile enheder.

Dens indbyggede Power Administration Performance giver dig mulighed for at screene din nuværende energiforbrug såvel som at bruge de historiske data, du vil være i stand til at området dine bør strøm sultne enheder.

Relateret: Fibaro Z-Wave House Center 2 Mega Review

Alt kan kontrolleres med Fibaros smartphone såvel som tablet -apps såvel som en webbrowser. HCL kan endda kontrollere nøjagtigt, hvor meget skærmtid dine børn får til at se tv eller spille deres videospil.

Valgfrit batteri såvel som GSM -moduler vil blive tilbudt i fremtiden for at gøre det muligt for HCL -systemet at fortsætte med at fungere under et strømafbrydelse eller kabel/ADSL -bredbåndsstop.

HC Lite er en lille gadget med stort potentiale. Ekstremt hurtig såvel som effektiv, men alligevel billig. Kontroller dit hus hvor som helst i verden ved hjælp af en mobiltelefon eller tablet samt begynder at skabe din egen verden af ​​lækkerier såvel som bekvemmelighed, leveret af en genial række produkter.

Som typisk Vesternet vil have den allerførste europæiske aktie i £ 250 -controlleren, som burde tilbydes allerede i morgen.

Fås fra Amazon

70 anmeldelser

Fibaro Center Lite Z-Wave, Wireless Wise House Controller, op til 230 enheder, 220 V

Utroligt effektiv, optimeret hardwarearkitektur
Ultra lavt energiforbrug
Fjernforøgelse adgang til via webside eller mobiltelefon

Køb på Amazon

[OPDATERING 1] Vi har tilføjet en unboxing -video, der er dukket op på YouTube såvel som her er et link til Vesternets sammenligningsside for de 2 Fibaro House -centre for at hjælpe dig med at vælge, hvilket finest for dig.

[Opdatering 2] Vi har nu tilføjet Vesternet -videoen nedenfor.

Fibaro.com: Vores Fibaro House Center 2 anmeldelse

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *