Home & Living

5 grunde til, at prototyper er obligatoriske for stor stil

deling er omsorgsfuld!

Tweet

Del

Pin

Del

Post

Forskning udført i de tidlige stadier af at skabe et produkt eller en tjeneste fortæller dig ikke rigtig alt, hvad du kræver at opdage, om du har en ideel mulighed i dine hænder. Ligegyldigt nøjagtigt hvor meget forskningsundersøgelse du har foretaget eller en stor information om information, er produkttest stadig vigtig for succes. Faktisk kan dit stilhold hurtigt endte med at blive fikseret på forskningen, hvilket resulterer i en bias mod deres idé.

Gennem prototype kan du hurtigt opdage enhver form for forudindtægter såvel som antagelser, du måtte have over for din stilidee. Du kan ligeledes bruge prototyping som en form for forskningsundersøgelse, før du dykker yderligere ind i produktstilstadiet, når du områder områder til fremme eller forbedring. Nedenfor er de fem vigtige grunde til, at der er behov for prototyper til at købe for at udføre et godt, effektivt produktdesign.

Forbedre partnerskab såvel som kommunikation

Kortfattet er det altid meget bedre at vise dit produkt snarere end at beskrive nøjagtigt, hvordan det fungerer! Når folk kan interagere med din idé, er de i en meget bedre ramme for at forstå nøjagtigt, hvordan det fungerer såvel som nøjagtigt, hvordan det hjælper. Dette fungerer ikke kun, når man pitcher interessenter såvel som klienter, det hjælper ligeledes med at forbedre partnerskabet i dit team, så de støtter den nye idé.

En prototype hjælper din designer såvel som stilhold med at producere en forbindelse, der hjælper dem med at arbejde mod et typisk mål. Faktisk vil prototypen hjælpe med at bryde afdelingsbarrierer som jargon såvel som lingo.

Desuden er prototyper ligeledes stillegetøj, der gør det muligt for folk at tjekke skøre koncepter, der måske bare fungerer! Jo meget mere interaktiv en prototype er, jo mindre bliver du nødt til at forklare dine interessenter såvel som investorer.

Hjælp med at tilbyde din idé

En prototype vil hjælpe interessenterne med at koncentrere sig meget mere om oplevelsen i stedet for at fokusere på de visuelle aspekter af produktet. Plus at bringe en prototype af din stil hjælper med at tilføje en vis stil til din præsentation. Mennesker i den tilfredsstillende vil opleve magien i din stil – en enorm forskel mellem at tjekke tegninger samt tjekke et designhus, for eksempel.

At have en prototype er et virkelig kraftfuldt våben, der skal være til stede på enhver form for præsentation. I henhold til “Boyle’s Law” må du aldrig gå til en tilfredsstillende uden at have en prototype af dit produkt! Når det vedrører overbevisende såvel som kommunikative kapaciteter i et værelse af investorer, gør denne grundlæggende præsentationshjælp ofte hele forskellen mellem at få et faktisk eller et nr.

Bring balance til dit design

Prototyping handler om at omdanne en idé til et ægte objekt, en proces, der har brug for kreativitet, praktisk, rationale såvel som intuition. En prototype giver virkelig dig mulighed for at tage vigtige beslutninger uden at regne med de forklarede parametre, især med hensyn til ergonomi, produktion, form samt funktion. I stedet for bare at gætte, hvordan det endelige produkt er, bringer en prototype dig en sandhed om, hvad produktet virkelig kan gøre.

Design behøver ikke at forekomme på en sekventiel måde. At få feedback, brainstorming af nye koncepter samt sætte nye krav kan alle ske i prototypefasen. Når det er færdigt, supplerer alle trin hinanden.

Kort sagt, en prototype muliggør sammenlægning af dit konceptuelle mål til en funktionel virkelighed. I slutningen muliggør en prototype den visuelle stil såvel som interaktionsstil at skabe en balance.

Gør brugervenlighedstest lettere

At bryde opgaver i wireframes, mockups såvel som prototyper er afgørende, da hver fase tjener et andet formål. Strukturering i wireframing med teknologier som Fast Tooling giver dig en struktur uden distraktion af mockup -visuals såvel som prototypefunktionalitet. Wireframing såvel som mockups læner sig mod det abstrakte såvel som at skabe, mens prototyping handler om at bringe alt sammen såvel som et koncept til livet, der har brug for brugbarhedstest.

Hvad din skitse er for mockups såvel som wireframes, prototyper er til det endelige produkt. Prototyping er en metode til at producere en skitse med interaktioner til et groft design, der indeholder brugervenlighed, som du derefter finjusterer såvel som perfekt. På grund af dette er prototyping en vigtig fase for næsten enhver form for nyt produkt til markedet.

Hjælpe datapatenter meget lettere

Før året 1880 var opfindere nødvendige for at præsentere arbejdsprototyper eller design af opfindelser til patentkontorer som en del af ansøgningen om et patent. I dag vedtager De Forenede Stater Patent såvel som Trademark Office (USPTO) en meget første til at opfinde politik, der giver patenter til allerførste opfindere. Hvis dit produkt er specielt eller nyt nok, skal du tænke på at få det patenteret.

Når alt kommer til alt er der ingen udnyttelse af at skabe et fremragende produkt, der vil blive skabt af et mere firma. Når du har en fungerende prototype, er denMeget meget lettere for en patentadvokat at se patenterbare stilaspekter. På den anden side giver en prototype dig mulighed for at se, hvilke dele af dit produkt, der overtræder eksisterende patenter såvel som du kan ændre dem, før produktionen eller et krav begynder.

Konklusion

Hyppig prototype er den allerbedste metode til at teste antagelser, opdage dine personer såvel som forbedret på dit produkt. Det hjælper ligeledes med at producere en bias mod handling såvel som innovativ serendipity.

Deling er omsorgsfuld!

Tweet

Del

Pin

Del

Post

Du kan også godt lide:

10 fineste landskabsdesignere og designere i Edmonton

10 fineste landskabsdesignere og designere i Edmonton

En tankevækkende landskabsstil kan gøre meget mere end at forbedre udseendet på dit hus såvel som ejendom. Mens ekspertlandet

Hvorfor vælge Prestige Woodworks for at transformere dit hjem

Hvorfor vælge Prestige Woodworks for at transformere dit hjem

At finde en troværdig forretning til at hjælpe med husregistreringer er en langvarig investering, der er værd at gøre. Det vil sørge for y

Design af grønnere græsplæner med miljøvenlig FX-landskabsarkitektur

Design af grønnere græsplæner med miljøvenlig FX-landskabsarkitektur

Planlægning, skabelse samt at bevare en græsplæne har brug for forståelse såvel som den ideelle tilgang. At gøre det alene kan føles skræmmende b

Hjemme restaureringsdesign: Få mest muligt ud af lidt plads

Hjemme restaureringsdesign: Få mest muligt ud af lidt plads

Hvis du prøver at foretage forbedringer til dit hjem, lønner det sig at undersøge de justeringer, der gør en forskel. Form

5 grunde til, at du skal ansætte en ekspert tagdækningsvirksomhed i Edmonton

5 grunde til, at du skal ansætte en ekspert tagdækningsvirksomhed i Edmonton

Der er masser af DIY -chancer omkring dit hjem; Dog er din tagdækning ikke en af dem. Ekspertkompetence er nødvendig

Hvorfor skal du vælge pålidelig kontrahering for dit brusebad renovering

Hvorfor skal du vælge pålidelig kontrahering for dit brusebad renovering

Badeværelsesregistreringer kan være komplekse. Når alt kommer til alt er der en hel del ting at overveje! mellem flisebelægning, VVS, Lightin

Fordelene ved ekspert landskabsarkitektur

Fordelene ved ekspert landskabsarkitektur

Først forekommer fordelene ved en professionelt anlagt græsplæne indlysende. Vi kan øjeblikkeligt tro på nøjagtigt, hvor ekspert

Hvordan man styler et klogt badeværelse

Hvordan man styler et klogt badeværelse

Blog indsendt af Canadian House Style i Vancouver Hvis du planlægger en badeværelse renovering i 2023, skal du tænke på at integrere SMA

af Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *