Home & Living

74% af forbrugerne uinformeret af klogt hjem, 19% ønsker bestemt ikke en

ny forskningsundersøgelse fra Harris Interactive har givet lys nogle interessante meninger om det smarte hjem. Forskningsundersøgelsen undersøgte ”en repræsentativ prøve på over 1000 britiske respondenter” og afslørede, at 74% ikke er bevidste kloge husinnovation allerede tilbydes såvel som 19% vil bestemt ikke eje et klogt hussystem. vanskeligheder såvel som chancer for industrien. tjekket den fulde udgivelse nedenfor …

Smart House -systemer er den nyeste teknologinnovation, der gør det muligt for forbrugere at screene såvel som at styre deres husbrug af energi, vand, kommunikation såvel som underholdningstjenester, der bruger en række intelligente, forbundne gadgets – men kun en ud af 20 (5%) britiske forbrugere Angiv, at de bestemt ville eje en, sammenlignet med en ud af fem (19%), som bestemt ikke ville.

Ifølge forskningsundersøgelse af Harris Interactive, et førende markedsundersøgelsesbureau, er den primære årsag, at Wise House -systemer ikke er fremtrædende med forbrugerne, en mangel på tillid; To femtedele (41%) af de adspurgte forsikring hævder ikke at stole på nogen form for deres nuværende serviceleverandører (inklusive forsyningsselskaber, bredbånd, telekommunikation samt hussikkerhed) for at give et system, der potentielt ville give dem mulighed for at kontrollere, samt Reducer derfor deres brug ved berøring af en knap.

Forskningen, der undersøgte en nationalt repræsentativ prøve af britiske forbrugere, opdagede ligeledes, at størstedelen af ​​forbrugerne (74%) ikke er bevidste kloge husinnovation er allerede tilgængelig, næsten en tredjedel (31%) mener, at det vil tage mindst fem år eller Mere at udvikle sig, mens næsten en ud af ti (9%) ikke tror på, at et klogt hussystem nogensinde vil endte med at blive en realitet.

Forbrugerne nævnte at spare penge på boligudgifter som et vigtigt problem alligevel – halvdelen af ​​respondenterne (50%) ville med glæde kilde til alle tjenester fra den nøjagtige samme leverandør, hvis det gav monetær mening såvel som en lignende andel (52%) bestemmer besparelsen Penge som en grund til at håndtere deres husholdnings energiforbrug mere effektivt.
Yderligere fund fra forskningsundersøgelsen inkluderer:

At spare tid er ikke tilstrækkelig til at overtale forbrugerne til fordelene ved Wise House -systemer, med mindre end en tredjedel (31%), der er villige til at tænke på at bruge enhver type tjenester, der sparer dem tid.
Teknologiske innovationer i sig selv er ikke af specifik betydning for forbrugerne, hvor kun en ud af fem (21%) citerer dette som en prioritet.
Meget nøjagtigt det samme som i deres hjem bruger størstedelen af ​​forbrugerne ikke tilknyttede gadgets eller apps til at screene deres helbred og velvære såvel som velvære, med tre femtedele (62%), der ikke aktivt bruger teknologien, sammenlignet med mindre end en Femte (17%), der bruger dem regelmæssigt.

Lee Langford, forskningsstuddirektør hos Harris Interactive, kommenterede, ”Serviceleverandører såvel som andre, der ønsker at operere i det kloge tech -område, har en eller anden metode til at informere samt overtale offentligheden om de potentielle fordele. Dette er stadig et ekstremt åbent felt såvel som de mest pålidelige leverandører er mere tilbøjelige til at få succes på lang sigt. ”
Rapporten er en del af Harris Interactive’s Client Power Series, der giver mærker konkurrent benchmarking mønstre samt indsigt om klientforbindelser såvel som oplevelser. Klientkraft er designet til at hjælpe organisationer med at forstå nøjagtigt, hvordan forbrugerinteraktioner med deres mærker ændrer sig.

Harris-interactive.co.uk

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *