Home & Living

Enkle vaser

En enkel metode for mig at slette vinterblahs er med en billig såvel som munter hit af blomster eller fascinerende snitblade eller grene. Skibene nedenfor er bare perfekte til vinterplaner – stykker, der er enkle såvel som godt designet.

Jeg kan godt lide sættet af syv dages vaser designet af den franske forretning Tsé Tsé, der tilbydes fra Hollace Cluny lige her i Toronto. Den håndblæst mælkeagtige hvide glas er så smukt, såvel som da de er så luftige såvel som næsten farveløse, de matcher enhver form for indretning. Jeg har lige for nylig skudt dem med at holde lyserøde peony -stængler i et køkkenområde til en kommende juni -historie til hjem og hjem, men de er måske ligeledes arrangeret på en hylde som en samling eller brugt individuelt til at holde enkelt blomster, blyanter på et skrivebord osv. Osv. . $ 286 for alle 7, en virkelig fantastisk investering.

Hvis du kan lide det look, der dog ønskede et overkommeligt hit, skal du kigge på den nye Opal Cylinder Vase Collection fra West Elm. Disse vaser tilbyder et lignende look i mælkeagtigt hvidt glas – ikke snarere som delikat, dog perfekte til blomster eller enorme søjlelys.

Fotokreditter: 1. Morgan Michener2. Opal Cylinder Vase Collection, West Elm

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *