Home & Living

Spørg en designer: Jazzing Up A Boring Sovroom

Q. Jeg kræver et nyt look til mit soveværelse; Jeg er lige flyttet ind så godt som det føles lidt trist. Jeg vil gerne gøre det friskere udseende. For så vidt angår møbler, kan jeg godt lide sengen såvel som vil arbejde med det. Ville et bryst af skuffer i form i rummet? Ud over har du nogen form for anbefalinger til gode læselamper?

– S.J., London, Ont. (For at indsende dit eget spørgsmål skal du se vores ASK A DESIGNER ™ -side.)

A. Den lette vintage form på din polstrede hovedgærde gør din seng til det ideelle spring-off-punkt. Lad os begynde med at male væggene. Det støj måske ikke ekstremt frisk, men jeg vil foreslå, at du tænker på Accepter (P5246-34) (vist) af Para. Selvom det er en grå, er der lidt blå i det, så det føles ikke kedeligt. Men hvis du er bekymret, kan du vælge en varm smør gul som allerførste servering (P5051-24D) (vist), ligeledes af Para.

Dit hovedgærde er temmelig mørk, så kig efter sengelinned i lettere nuancer. Dwellstudios Batavia Citrine (vist) er en opdateret, løsere Ikat i en avanceret lysegul såvel som taupe-kombination, der supplerer enten vægfarve. Tilføj nogle overkommelige såvel som uhyggelige kastepuder, såsom denne fra Bouclair (vist), for at øge kosinheden; Dens citronskygge vil arbejde med sengetøjet, såvel som det er solidt, så sengen vil se lagdelt ud dog ikke travlt.

At bringe struktur til et soveværelse er en fantastisk metode til at tilføje dybde, som det vævede hovedgærde i vores motivationsskud. Fordi du ikke kræver et nyt hovedgærde, skal du bruge to håndvævet kurv såvel som rottingopbevaringskuber som natborde; Crate & Barrel har nogle fantastiske.

Structube’s Vogue Dresser (vist) giver gode opbevaringshandler såvel som den hvidlakerede overflade såvel som metalben holder det visuelt lette. Jeg kan også godt lide nøjagtigt, hvor strømlinet det er uden nogen form for hardware.

Vægmonterede lamper er fantastiske i et soveværelse. Tolomeos basculante Parete (vist) fra Artemide er altid en foretrukket af mig, en justerbar poleret aluminiumarm samt en pergamentpapirskygge, der diffunderer lys pænt. Det er en moderne klassiker.

For at blødgøre vinduet skal du udskifte dine persienner med en materiel rulle såvel som neutral linned væg-til-væg-gardiner hængt fra en jernstang, der er installeret tæt på loftet. Overflade pladsen med indrammede kunst eller husholdningsbilleder over sengen.

Se meget mere spørg en designer -svar. Plus, indsend dit eget spørgsmål med anvisninger fra vores ASK A DESIGNER ™ -side.

1. Tolomeo Lamp, Artemide. 2. Perception Throw Pillow, Bouclair. 3. Batavia Citrine Duvet Set, dwellstudio. 4. Vogue Chest, Structube. 5. Paint, fra venstre: allerførste servering (P5051-24D), accepter (p5246-34), para maling.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *