Home & Living

Omkring vi går

Jeg er ikke rigtig en til levende metode op i luften. Mit eget hus er i stueetagen i en fire-etagers lavtliggende lavtliggende, såvel som det passer mig helt fint.

For nylig faldt jeg imidlertid for et Vancouver Tower udviklet af den berømte britiske designer Norman Foster. Det er slående tilstrækkeligt for mig at ønske, at jeg boede 20 etager op. Kaldt Jameson House er dens facade lavet af fire side om side cylindre, der giver bygningen en tydelig karakter. Men mens rørene tilføjer Punch, producerer de en udfordrende indvendig stiludfordring: Hvad afslutter du med et cirkulært rum?

Cirkulære rum kan være udfordrende af den tilsyneladende grund, at mange møbler er udviklet til retlinjede rum. I nogle få af enhederne i Jameson House delte Foster (der overvågede den indvendige stil ud over arkitekturen) smart området med en vinklet mur – der muliggør både et opholdsrum såvel som soveværelse i nøjagtigt det samme område – dog stadig Spillet med formen ved at bruge en krummet sofa, sideborde såvel som sofaborde.

Der er noget fascinerende ved kontrasten mellem de afrundede såvel som direkte vægge.

Jameson Home fik mig til at tænke på nøjagtigt, hvordan andre designere tilbyder med cirkulære rum. Ovenstående spiseplads af Peg Berens er smuk. Den bemærkelsesværdige silkevægsdækning er smuk såvel som fungerer især godt i væggen.

Denne boligareal er ikke en ægte cirkel, men jeg kan godt lide nøjagtigt, hvordan sofaen gentager den blide kurve for vinduet i dette Montreal -rum.

Det, jeg beundrer mange ved Patrick J. Baglino Jr.s opholdsstue -stil lige her, er viden i tæppevalget, der nikker ved hele spændingerne i cirkulære rum i en verden af ​​firkanter.

Fotokreditter: 1-3. Foster + Partners, fotografering af Nigel Young4. Peg Berens Interior Style 5. Hjem & hus februar 2009 udgave, fotografering af Angus McRitchie6. Patrick J. Baglino interiørdesign

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *