Home & Living

Vil tjenester som Apple Music i sidste ende mislykkes på grund af grådige kunstnere?

Vil musikabonnementstjenester til sidst miste deres appel på grund af grådige kunstnere? Ja, jeg ser på dig Adele.

Adele besluttede at maksimere overskuddet fra lanceringen af ​​sit tredje album og øge hendes nettoværdi (i øjeblikket nord for £ 50m) ved at forbyde det fra alle diskrete streamingtjenester (det er tilgængeligt tilfældigt med andre sange på nogle streamingradio -tjenester).

Returnerer fra streamingspor ser ud til at variere og har været kontroversielt lave for mange kunstnere. Godt gammeldags albumsalg er på den anden side meget mere øjeblikkelige og lukrative.

Jeg har hørt et par utrolige (ubekræftede) fakta og tal om salget af ’25’ albummet på radioen i de sidste par dage – 42% rabat på al musik, De næste 83 albums i hitlisterne kombinerede.

Smart beslutning fra Adeles side om at sælge ikke stream. Og hvis du eller jeg var i hendes position, ville vi have gjort noget anderledes?

Relateret: mine foretrukne trådløse hovedtelefoner gennemgået

Fra et Apple Music -abonnenter synspunkt er det heldigvis ikke alle nye albums de samme. Jean Michel Jarre’s længe ventede samarbejde “Electronica 1: The Time Machine” blev frigivet i sidste måned, og jeg var i stand til at streame den fra Apple Music med det samme.

Men nu er der den tvivl om hver kommende nye udgivelse. Vil det nye Coldplay -album på fredag ​​stream, eller vil det kun være et andet køb affære?

På trods af mit rampete spørgsmål, mener jeg selvfølgelig, at alle kunstnere skal være fri til at beslutte sig selv, hvad de vil gøre med deres egne værker og lykønskning til Adele med hendes betydelige succes.

Men hvis du i øjeblikket vejer ideen om at leje din musik i stedet for at købe den og retfærdiggøre omkostningerne ved at fortælle dig selv, at du aldrig behøver at købe et andet album igen, skal du bare være opmærksom alt håbet.

Fortæl os dine tanker i kommentarerne herunder.

Apple.com/Music: Spotify.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *