Home & Living

VIDEO: Google House Wise Hub plus Google Wifi Router

Google House har Amazon Echo i sine seværdigheder. Det er en stemmeaktiveret højttaler på $ 129, der er drevet af Google Assistant såvel som du spørger det vedrørende, der begynder med “OK Google”.

Introduktion af Google Home, en stemmeaktiveret højttaler drevet af Google Assistant. Stil det spørgsmål. Bed det om at gøre ting. Det er din egen Google, altid parat til at hjælpe. Begynd bare med at sige, “OK Google” for at glæde sig over musik, få svar direkte fra Google, håndtere dine daglige opgaver samt hurtigt styre kloge gadgets rundt om i hjemmet.

Og overfaldet på huset fortsætter med erklæringen fra Google Wifi, et modulært routere system, der starter ved $ 129 samt tilbyder trådløs gevinst adgang til rundt om dit hus …

Google Wifi er en ny metode til at huse Wi-Fi. Det er udviklet som et tilknyttet system med punkter, der er placeret i hele huset for at tilbyde soveværelse til kælderforbindelse. Uanset om dit hjem er stort eller lille, arbejder Google WiFi-point sammen for at give væg-til-væg-beskyttelse for at håndtere alle dagens Wi-Fi-sultne enheder. Det giver dig ligeledes enkel styring af dit netværk for at sikre, at du kan holde dig i kontrol.

Google.com/Home: Google.com/wifi

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *