Uncategorized

Opholdsrum som entryway

Q. Vores hjem er et lille, 75 år gammelt indre byhjem. Vores forreste rum bruges til at læse, slappe af, underholde såvel som fører metoden fra vores hoveddør til resten af ​​vores hjem. Præcis hvordan ændrer jeg dette rum for at gøre det behageligt såvel som en fantastisk allerførste opfattelse af vores hjem?

– Gayle Horvath

A. Det rum, der fungerer som en indgang til resten af ​​vores huse, overses ofte. Uanset om mudroom, foyer eller stue, disse områder skal være designet til at repræsentere samt introducere din stil såvel som resten af ​​dit hus.

For det første tilsættes en bænk eller indbygget sæde langs væggen på væggen. Toppet med en tyk, polstret pude, vil bænken få alkoven til at virke meget mere imødekommende, såvel som kan hjemmesko såvel som støvler nedenunder. Opret kronestøbning malede en varm hvid i din alkove ud over hele stuen, såvel som at tro på at male alkovevæggene en anden farve, som en indbydende rød eller installere wainscotting i nøjagtigt samme cremet hvid som kronen Støbning, bare for at gøre det muligt for dette område at være lidt anderledes såvel som interessant. Undlad ikke at huske at tilføje et spejl lige her – det er et must i en indgang.

Dine opholdsrummøbler er smukke; Checker -tabellen, Armoire såvel som stole er dejlige. Stolene under vinduet producerer et helt opholdsområde, men krav mere farve til at totale det visuelle. En simpel tilføjelse som en hvid eller fjern glasvase fuld af lyserosa tulipaner ville gøre denne indstilling pop. Da du har så dejlige træmøbler, skal du tro på at male dine vindueshylster hvidt, som den nye kronestøbning. Dette vil øjeblikkeligt tilbyde kontrast til den varme malingsfarve såvel som træmøbler ud over yderligere interesse.

Nogle af vinduerne er så godt tæt på væggene til gardiner, så tænk på romerske eller rulle -persienner i en stribe eller naturligt vævet materiale for at forynge vinduerne.

Mal din pejs mantel såvel som endda murstenen som den nye trim, samt tro på at slippe din blå sofa såvel som stribet lænestol i naturlig, off-white bomulds denim. Dette vil øjeblikkeligt opdatere rummet samt aktivere enhver type andre materialer, du introducerer til at skille sig ud. Opret en gruppering af spejle, billeder eller kunst over den nu blå sofa for at tilføje rentesats til denne væg. Tilføj et stort område tæppe i en neutral jute eller sisal for at forankre det opholdsområde, der beskæftiger sig med pejsen, som ligeledes vil tilbyde mere varme til rummet. Flyt din nu-stribede stol bedre til pejsen, i en vinkel samt brug brystet som et sofabord. Hvis du behandler læderstolen nøjagtigt på samme måde, vil de både virke mere åbne såvel som indbydende. Med brystet som sofabord kræver du muligvis ikke den lille landmands bænk/bord ved siden af ​​læderstolen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *