Uncategorized

Clipsal for at offentliggøre C-BUS-serielle protokoller

-nyheder i morges fra vores fora, som Clipsal vil åbne for at få adgang til deres C-BUS-protokol. Dette er de nyheder, som mange brugerdefinerede installatører såvel som DIYers har ventet på, da det skulle se lettere integration af c-bus prducts med andre systemer. Interessant nok kommer dette ekstremt kort efter udsagnet om, at Philips har akveret dynalit. Fremtiden for belysningsadministration er Definatley bliver interessant …

Klips til at offentliggøre C-BUS-serielle protokoller til gratis brug efter applikation såvel som produktudviklere. Clipsal har i dag afsløret, at det vil offentliggøre C-Bus-applikationslaget protokoller for at få adgang til gratis gevinst til såvel som download. Disse protokoller giver enhedsdesignere såvel som leverandører mulighed for at integrere deres produkter med et C-BUS-system.

Fra den næste uge eller to offentliggøres det foreløbige sæt protokoldokumenter samt stilles til rådighed. Disse dokumenter inkluderer: En guide til designere til at bruge c-bus seriel interface-gadget-en beskrivelse af de forskellige metoder til at interface en gadget til c-bus-over 15 detaljerede serielle protokolbeskrivelser, der dækker overholdelsen af ​​c-bus-applikationer (med mere at komme):

Belysning, ændring såvel som elektrisk tonsstyring

Sikkerhed

Trigger Management (inklusive sceneudløsning såvel som tegnstyring)

Aktivér kontrol

Temperaturudsendelse

Ventilation

Adgangskontrol

Ure såvel som tidtager

Telefoni

Aircondition

Vandingskontrol

Måling såvel som analog input

Pool, spa, dam samt springvandskontrol

Rapportering af enhedsfejl

Senere i 2009 tilføjes ekstra protokoldokumenter til den offentliggjorte liste. Dette vil omfatte audio-kontrol med flere rum samt en række andre, der stadig er under udvikling.

For at hjælpe enheder såvel som produktudviklere vil Clipsal ligeledes senere på året give tilbudt 5000SM/2-et lille Matchbox-størrelse modul, der hurtigt kan føjes til enheder for at udvikle sig i en C-Bus-interface. Dette produkt er blevet tilbudt i lang tid til C-BUS-aktiverede partnere-det endte nu med at være generelt tilgængeligt. Et avancementskit, tegninger, dimensioner såvel som så videre vil ligeledes blive generelt tilgængelige.

Det eksisterende C-BUS-aktiverede program fortsætter-hvilket giver et punkt at komme i kontakt med for enheder udviklere, support. Hvis det foretrækkes af en enhedsproducent, kan et produkt ligeledes testes for overensstemmelse under C-BUS-aktiveret program-hvilket giver klienters tillid til et produkt af høj kvalitet, der er godkendt af Clipsal. C-BUS-aktiverede partnere vil ligeledes være i stand til at købe personaliserede 5000SM2’er- eller C-BUS-mikrokontrollere, som vil give deres produkt direkte support i C-BUS Toolkit-softwaren.

Aktuelle softwareapplikationsdrivere til WindowStM såvel som Linux-operativsystemer vil fortsat blive leveret til gratis download, ligesom den fuldt udstyrede C-Gate-software-applikationsdriver.

Ron Ghezzi, C-Bus Product Offer Manager sagde “Vi er ekstremt begejstrede for åbningen og offentliggørelsen af ​​C-Bus-serielle protokoller, som vil gøre integration af et allerede blomstrende kvarter af designere endnu lettere.”
Rediger/slet besked ”

Læs Forum Post: Clipsal Pressemeddelelse: CBUS.com [Tak 2SC]

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *