Uncategorized

Turné PMH Showhome

Prinsessen Margaret Welcome House Sweepstakes Oakville Showhome har været åben i lidt over en uge, såvel som allerede utallige mennesker har udforsket det. Det 6.500 kvadratmeter store drømmehus, skabt af Lynda Reeves samt Home & House-teamet, har kofferede lofter, ibenholt-farvede eggulve, charmerende skodder samt panelede vægge såvel som lofter, hvilket producerer en afslappet, ikke-elegant vibe .

Få et sneak peek på et par af rummet i showhome, såsom køkkenet, ovenfor såvel som det fantastiske rum nedenfor i vores på internet -tv -videoturnéen, styret af Lynda. I videoen deler hun et par af sine motivationer for huset, ud over hvad folk har sagt om deres meget elskede værelser.

Du kan ligeledes se rum, der ikke er vist i videoudflugt i vores Showhome -produktgalleri. Det indeholder et par af de afgørende stykker, der giver huset sit specielle look plus info om, hvor man kan få dem. Meget bedre endnu, kom såvel som se showhome personligt eller indikation af vores gratis DIY -præsentation med H & H -redaktører Michael Penney såvel som Joel Bray. (Hvis du går til hjemmet, skal du huske at tage et billede af dig selv i dit meget elskede rum såvel som at offentliggøre det til vores på Internet Cover Gallery!)

Bedst af alt, kan du vinde dette hus! Køb dine billetter på internettet for din mulighed for at vinde dette fantastiske showhome, ud over andre fantastiske præmier, såsom et Muskoka-sommerhus, Toronto condos, avancerede køretøjer samt mere! Billetter går hurtigt, så gå ikke glip af din mulighed for at hjælpe med at dominere kræft i vores levetid.

Fotokreditter: 1-2. Jason Stickley

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *