Home & Living

Raspberry Pi Addon Pi-Mote kontrollerer kloge husstik med Python

Energenie har introduceret en Raspberry Pi-tilføjelse, der fastgøres ved hjælp af GPIO-stikket samt bruger en lav udgiftshusstyringsløsning.

Vores meget populære fjernstyringsstik tilbydes nu med et controllerkort til PI. Uanset om du er en pi -nykommer, hacker eller Python -vismand, vil du være i stand til at administrere dine elektriske stikkontakter inden for en række så meget som 30 meter, med døre, vægge såvel som lofter.

RF-transmitter-tilføjelsesbestyrelsen kan bruges med R-PI til at styre så meget som 4 Basic Energenie-radiokontrollerede stikkontakter separat ved hjælp af et lille softwareapplikationsprogram. Vi har skrevet et grundlæggende program i Python for at gøre det muligt for os at tænde stikkene såvel som med en enkelt tastaturpresse. Tilføjelsesbestyrelsen linker til rækken med stifter, der kaldes GPIO, som kan styres som enten input- eller outputlinjer under din software-applikationskontrol.

Sættet inkluderer 433.92MHz PI Controller Board, 2 Remote Management -stikkontakter samt en Begin Up -guide, der viser nøjagtigt, hvordan Basic On/Off Management kan opnås. Pi-mote tilbydes nu fra Amazon.

Salg

Energenie Ener314-Rt 2-vejs PI-MOE PCB

(11)

£ 15,15

Gå på Amazon

Energenie Pi-Mote Remote Manage til Raspberry Pi

(21)

£ 6,80

Gå på Amazon

Energenie4u.co.uk: Mere Raspberry Pi Wise House Posts

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *